Juridisk ansvarsfraskrivelse

Juridisk ansvarsfraskrivelse

Lovligt varsel

Visse oplysninger på dette websted kan være ukorrekte som følge af produktændringer, der har fundet sted efter webstedets oprettelse. Visse produkter, der er beskrevet eller vist, kan muligvis kun leveres i visse lande eller kun i forbindelse med yderligere betaling. Før du afgiver din bestilling, bedes du kontakte din Volvo forhandler for de nyeste informationer. Leverandøren forbeholder sig retten til at foretage ændringer, til enhver tid og uden varsel, af priser, farver, materialer, specifikationer og modeller.


Der ydes ikke nogen form for garanti. Indsigelser modtages ikke.

Informationen på dette websted stilles til rådighed "i forhåndenværende stand". Volvo vil under ingen omstændigheder stå til ansvar for personer eller nogen form for direkte, indirekte, særlige eller afledede skader som følge af anvendelse af dette websted eller websteder, der er knyttet til dette websted, herunder og uden begrænsninger enhver form for mistet indtjening, driftstab, tab af programmer eller andre former for data i webstedsbrugernes informationssystemer eller på anden måde, selv i tilfælde af at Volvo Cars er blevet gjort udtrykkeligt opmærksom på sandsynligheden for skader af denne type.

Volvo Cars yder ingen garanti og modtager ingen indsigelser i forbindelse med enhvert websted, som brugerne af dette websted har fået adgang til via dette websted. Disse adgangsmuligheder er kun stillet til rådighed som en service og betyder ikke, at Volvo Cars godkender eller accepterer nogen form for ansvar for indholdet eller anvendelsen af disse websteder. Herudover er det webstedsbrugernes ansvar at tage deres forholdsregler og at sikre, at alt materiale, som de udvælger til videre anvendelse, er frit for elementer som vira, orme, trojanske heste eller andre elementer af destruktiv natur.

Oplysninger på dette websted kan indeholde tekniske unøjagtigheder eller typografiske fejl. Oplysningerne på dette websted kan ændres omgående uden forudgående varsel eller forpligtelse.

Oplysninger, der er offentliggjort på dette websted, kan indeholde referencer eller krydsreferencer til Volvo Cars produkter, services og lignende, der ikke er annonceret eller ikke kan leveres i brugernes hjemlande. 
Nøjagtigheden af denne type oplysninger kan ikke garanteres, især fordi oplysningerne er opgivet under forbehold for ændringer, specifikke krav og tilgængelighed, og at der refereres til produkter af en bestemt kategori, betyder ikke, at Volvo Cars planlægger at tilbyde disse produkter, services eller lignende i brugernes hjemlande. Du bedes kontakte din lokale Volvo forhandler for de komplette detaljer vedrørende produkter, services eller lignende, som kan leveres i dit hjemland, og for bestilling af disse.

Kommentarer, spørgsmål eller forslag

Bemærk, at alle informationer, uopfordrede forslag, ideer eller anden form for kommunikation vil blive betragtet som værende ikke-fortrolige og uden ejendomsret. Ved at fremsende informationer eller materialer tildeler du Volvo en ubegrænset, uigenkaldelig licens til at anvende, gengive, udstille, fuldende, ændre, transmittere og distribuere disse materialer eller informationer. Herudover accepterer du, at Volvo Cars uden vederlag kan anvende alle ideer, koncepter, viden eller teknikker, som du sender til os, uanset formålet med dette.

Specialsoftware, der er tilgængelig på dette websted

Enhver form for software, der er tilgængeligt for downloading fra denne hjemmeside (“Softwaren”) er copyright Volvo Cars og/eller Volvo Cars' leverandører.

Anvendelse af Softwaren er begrænset til ordlyden af den eventuelle slutbrugerlicensaftale, der hører til eller er inkluderet i Softwaren (“Licensaftale”) Med mindre andet fremgår af Licensaftalen, er Softwaren udelukkende stillet til rådighed i forbindelse med downloading med henblik på slutbrugeres anvendelse af denne Software. Enhver form for reproduktion eller videredistribution af Softwaren, der ikke er i overensstemmelse med Licensaftalen, kan medføre privatretslig eller kriminalretslig straf.

Uden at begrænse ovennævnte er kopiering eller reproduktion af Softwaren over på enhver anden server eller lokation med henblik på yderligere reproduktion eller videredistribution udtrykkeligt forbudt.

Hvis der ydes garanti på Softwaren, er denne begrænset til indholdet af Licensaftalen. Ud over garantihæftelser, der udtrykkeligt er nævnt i Licensaftalen, ansvarsfraskriver Volvo Cars sig hermed enhver form for garanti og tilstand i forbindelse med Softwaren, herunder alle underforståede garantier og tilstande i forbindelse med salgbarhed, egnethed til et særligt formål, ejendomsret og fraskrivelse af krænkelse af rettigheder.

Fandt du ikke din Volvo? Så besøg Volvo SELEKT brugtbils forhandler søgning.